fbpx
Laczkó Mónika portré 1
KEDVES LÁTOGATÓ!

Amennyiben gazdasági és üzleti szemléletű könyvelőre, adóügyekben partnerre, üzleti ügyeiben támogató tanácsadóra van szüksége, a legjobb helyen jár.

Ezek az ügyek nagyfokú bizalmat követelnek meg mindkét fél részéről, ezért engedje meg, hogy megtegyem az első lépést, bizalmamba avassam és megosszak Önnel az életemről olyan információkat, amelyek talán segítenek az Ön első lépését megtenni felém.

együtt gondolkozni és tervezni

Célom

Célunk egy olyan kiváló szakmai minőséget nyújtó, dinamikusan fejlődő, a kor technikai vívmányaival élni tudó rugalmas és bármilyen igényre reflektálni tudó számviteli és tanácsadási társaság működtetése, amely a szakmai minőségen túl képes együtt gondolkodni és tervezni partnereivel, biztosítva ezzel partnereink számára az értéknövekedést.

stabilitás, kiszámíthatóság

Adóbírság garancia

Munkámra garanciát vállalok, mert küldetésem, hogy a legjobb minőségű, legteljesebb szolgáltatást nyújtsam a piacon.

 • elismerem
 • elérhető maradok
 • kijavítom
 • anyagilag helyt állok

Kérem, tekintse meg árcsomagjaimat és beszéljük meg az Önnek legmegfelelőbbet

Figyelje a folyamatosan megjelenő akciókat! Egyes tevékenységi köröknél további kedvezmények!

ki vagyok én?

Történetem

Borsod megyéből származom és nem tudok dinasztiákra visszamenő könyvelői felmenőkkel dicsekedni, egyik üküküknagyapám sem volt kincstárnok Mátyás király udvarában. A keresztmamám viszont az volt, már nem kincstárnok, de könyvelő, főkönyvelő, majd ÁFÉSZ elnök, az én korosztályomnak talán ez még mond valamit ?

Ezt látva 14 évesen döntöttem el, hogy én gazdasági igazgató leszek, anélkül, hogy bármit tudtam volna erről a pozícióról. Családi nyomásra és mert egyébként sem volt más ötletem közgazdasági szakközépiskolába mentem, ahol azonnal megszerettem a könyvvitelt.

1995-ben érettségiztem, képesített könyvelő, vállalati tervező és statisztikus végzettséggel. Azonnal elhelyezkedtem, a munkahelyeimen általában 5-6 évet töltöttem el és szép lassan a könyvelés minden aspektusát megismertem, vezetői tapasztalatra tettem szert, közben pedig elvégeztem először egy mérlegképes könyvelői tanfolyamot, majd a Miskolci Egyetem közgazdász képzését vállalkozási szakon.

Budapestre egy magánéleti váltás után költöztem fel egy ismerősöm kérésére, aki egy könyvelőirodának segített jó munkaerőt találni. Itt még tovább szélesítettem a tudásomat, mindenféle méretű, tevékenységű vállalkozással. Nagyon szerettem a hozzám tartozó ügyfeleket és ők is engem, de a könyvelőiroda szemlélete nem tetszett, én ügyfélbarátabb légkörben szerettem volna dolgozni. Ezért amikor lehetőségem adódott, szintén egy megkeresés hatására elvállaltam egy gazdasági igazgatói pozíciót.

18 vállalkozás ügyeit tartottam kézben és rájöttem, hogy én ezt szeretem igazán csinálni: nem csak könyvelni egy cég ügyeit, hanem elébe menni a gazdasági eseményeknek, átgondolni azt, kifogástalan szerződéseket kötni, optimális adózási megoldásokat találni, ismerni a cég teljes felépítését és a gazdasági események egymásra gyakorolt hatását.

Aztán Erdőkertesre költöztem és szerettem volna a közelben felépíteni a jövőmet, így esett a választásom Veresegyházra, amely Budapestről is könnyen megközelíthető, és a környékbeli települések csomópontjaként is szolgál.

És most itt vagyok és készen állok arra, hogy ezt a felhalmozott tudást és gyakorlatot az Ön vállalkozásának a jövőjébe fektessem.

Amennyiben bármelyik szolgáltatásomról bővebb információra van szüksége, elérhetőségeim bármelyikén várom megkeresését nem csak Budapestről vagy Pest megye bármelyik településéről, hanem az ország egész területéről!

február2019

Saját vállalkozás

Miután 2017-ben Erdőkertesre költöztem, elindítottam a saját vállalkozásomat

május2009

Gazdasági igazgató

Budapestre költöztem, majd gazdasági igazgatói pozíciót töltöttem be

május1995

Érettségi

Képesített könyvelő, vállalati tervező és statisztikus végzettség

 • Cégalapításon, vállalkozás indításon gondolkodik?
 • Nem mindig teljesen elégedett a jelenlegi könyvelőjével?
 • Szüksége lenne a hagyományos könyvelőn kívül egy üzleti tanácsadóra is?
 • Úgy érzi vállalkozása hatékonyabban is működhetne?
 • Szeretné a lehető legtöbb adókedvezményt kihasználni?
 • Szívesen nyomon követné vállalkozása eredményeit naprakészen?
 • Szeretne ingyen használni egy számlázóprogramot?
 • A lehető legtöbb megtakarítást érné el a könyvelési díjaiból?
 • Csak annyit szeretne fizetni a könyvelésért, amennyi könyvelési anyagot leadott, nem pedig sávosan besorolt, nehezen változtatható, állandó havidíjakat?
 • Jobban biztonságban érezné magát, ha könyvelője szerződés alapján, számlát adva, felelősségbiztosítással rendelkezve intézné az Ön ügyeit, így biztosan vállalná a felelősséget a munkájáért?

Önnek könyvelésibérszámfejtésicégalapításigazdasági tanácsadásra van szüksége?

Ügyfeleim

Büszke vagyok rá, hogy az évek során munkáltatóim és ügyfeleim megbíztak bennem, cégüket biztonságban érezték nálam, ezt a megbízható és biztonságos munkavégzést szeretném folytatni vállalkozás keretein belül kényelmes, egyszerű ügyintézéssel, megfizethető áron.

visszajelzések

Rólam mondták

  Céginformációk:

  SZÉKHELY

  2113 Erdőkertes, Bethlen u. 19.

  ADÓSZÁM

  69506482-1-33

  TELEFON

  +36 70 606 7472

  EMAIL

  laczko.monika@kenter.hu


  A könyvelőiroda szolgáltatásai:

  Könyvelés

  Bérszámfejtés

  Cégalapítás

  Adóoptimalizálás

  Gazdasági tanácsadás

  Távkönyvelés