fbpx

Vezetői információs rendszer

Kenter Könyvelőiroda - vezetői információs rendszer

Manapság a vállalkozók többségének már nem felel meg, ha havonta a könyvelő elküldi a fizetendő adók és járulékok listáját, május 31-én pedig szól, hogy mennyi társasági adót kell aznap fizetni. Ha Ön is folyamatosan látni szeretné bevételeinek és költségeinek, ezáltal nyereségének alakulását, akár hónap közben is az addig aktuális ÁFA fizetési kötelezettségét, akkor a VIP csomag választásával hozzáférést kap a Kenter Könyvelőiroda integrált vezetői információs rendszer alkalmazásához, amelyből könnyen érthető és kezelhető, vezetői információs listákat tud kinyerni.

Az információ hatalom, és az információ számszerűsíthető is. Ne májusban tudja meg, hogy azt a nagy értékű szolgáltatást jobb lett volna decemberben megrendelni. Legyen tájékozott, naprakész, és várja nyugodtan az évzárást.

A vezetői információs rendszer lehetővé teszi a munkaszám és költséghely alapú elkülönítést, így nem akadály, ha az egyes projektjei költségeit és bevételeit szeretné külön látni. Nem kell hozzá táblázatokat vezetni, a könyvelési programból a projekt számai teljeskörűen kinyerhetők, VIP csomagomban az ehhez a funkcióhoz történő hozzáférést ingyenesen biztosítom.

Ha nem tud minden hónapban megjelenni a könyvelőirodában, akkor Önnek találták ki a távkönyvelés megoldásait

Bővebben

  Céginformációk:

  SZÉKHELY

  2113 Erdőkertes, Bethlen u. 19.

  ADÓSZÁM

  69506482-1-33

  TELEFON

  +36 70 606 7472

  EMAIL

  laczko.monika@kenter.hu


  A könyvelőiroda szolgáltatásai:

  Könyvelés

  Bérszámfejtés

  Cégalapítás

  Adóoptimalizálás

  Gazdasági tanácsadás

  Távkönyvelés