fbpx

Üzleti döntések támogatása

Kenter Könyvelőiroda - üzleti döntések támogatása

A kis- és középvállalkozások többsége nem engedheti meg magának gazdasági igazgató alkalmazását. Ennek költségeit még nem tudja kitermelni, azonban a gazdasági döntések meghozatalához feltétlenül szükséges lenne egy ilyen szakember. Erre jelent megoldást az iroda ezen szolgáltatása.

5 év gazdasági igazgatói tapasztalattal rendelkezem cégcsoportok élén, így pontosan tudom az üzleti döntések során milyen szempontokat kell figyelembe venni, milyen lépéseket kell átgondolni. Az üzleti döntések folyamán tudok olvasni a kapott adatokból (pl. esetleges cégvásárlás során a megvásárolni kívánt cég beszámolói, stb.), a piaci igényeket össze tudom vetni a számviteli- és adószempontokkal, így komplex segítséget tudok adni a döntések minden lépésénél.

Az üzleti döntések vége általában egy szerződés, melyben rendkívül lényeges, hogy a kialkudott feltételek, és csak azok szerepeljenek, semmilyen apró betűs résszel ne essünk tévedésbe. Ennél a résznél ajánlom a szerződések véleményezése szolgáltatásomat, kérem tekintse meg az ott leírtakat is.

  Céginformációk:

  SZÉKHELY

  2113 Erdőkertes, Bethlen u. 19.

  ADÓSZÁM

  69506482-1-33

  TELEFON

  +36 70 606 7472

  EMAIL

  laczko.monika@kenter.hu


  A könyvelőiroda szolgáltatásai:

  Könyvelés

  Bérszámfejtés

  Cégalapítás

  Adóoptimalizálás

  Gazdasági tanácsadás

  Távkönyvelés