fbpx

Könyvelés

BÍZZA SZAKEMBERRE A KÖNYVELÉST

Teljes körű könyvelési szolgáltatás, regisztrált mérlegképes könyvelő – közgazdász által elkészítve, felelősségbiztosítással, precízen, határidőre. Igény szerint költségtakarékos, jövőbe mutató megoldások, akár papírmentes iroda megvalósítása.

Könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás, adótanácsadás

Távkönyvelés

A jelenleg elérhető legmodernebb szoftvernek köszönhetően az ország bármelyik területén élő ügyfél kiszolgálása is teljes körűen elvégezhető távkönyvelés szolgáltatásommal.

Teljeskörű

könyvelés és az ezzel kapcsolatos feladatok teljes körű ellátása (szállító, vevő, bank, pénztár, egyéb)

Rendszeresség

előírt gyakoriság szerinti (havi, negyedéves, éves) bevallások benyújtása

Jelentések

éves zárások elvégzése, éves beszámolók elkészítése

KÖNYVELÉS AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN

Az irodában választhat

 • teljesen hagyományos, papíralapú könyvelési szolgáltatást: ebben az esetben havi 1-2 alkalommal személyesen leadja a könyvelési anyagát
 • távkönyvelést: a számláit és bankszámla kivonatait scannelve, pdf formátumban küldi el
 • távkönyvelést, online könyvelést költségmegtakarítással: amennyiben saját irodai alkalmazottja scanneli és rögzíti a bizonylatait a Könyvelőiroda által biztosított rendszerbe, úgy a könyvelési díjból jelentős összeget takaríthat meg
 • papírmentes irodát: ha unja a számlák gyűjtögetését, hiteles digitális másolat készítésével eldobhatja papírszámláit és csatlakozhat a modern technikát kihasználó vállalkozók sorába
MODERN, FELHŐ ALAPÚ INTEGRÁLT RENDSZER

Költségcsökkentett könyvelés

 • lehetővé teszi, hogy Ön a lehető legtöbb módon csökkentse a könyvelési díjait és költségeit, valamint a legtöbb információhoz jusson cégének eredményességéről.
 • manapság szinte minden bank tud export fájlt készíteni, amely az integrált rendszerbe importálva könyvelési költség csökkenést jelent (Önnek mindössze a netbankból kell letöltenie egy fájlt és elküldeni, minden lépéshez kap segítséget).
 • a könyvelési szolgáltatást igénybe vevő partnerek díjmentesen jogosultak használni a Könyvelőiroda számlázószoftverét, mindössze egy programot kell hozzá telepíteniük.
 • hozzáférést kaphat a szállítói számlák rögzítéséhez és feltöltéséhez, mellyel tovább csökkenthető a könyvelési díj.
 • hozzáférést kap az integrált rendszer riport részéhez, ahonnan naprakész információkat kaphat cége pénzügyi helyzetéről.
NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK

Transzparens működésű könyvelőiroda

A könyvelési díjak átláthatóak és biztos lehet abban, hogy csak annyit fizet, amennyi munka adott hónapban a könyvelési anyagával volt: a Könyvelőiroda tételszám alapján számláz.

Egy-egy tétel egy szállítói számla, egy vevői számla, egy banki tétel, egy vegyes feladás tétel (bér, adók, járulékok). A könyvelő szoftver pontos kimutatást ad az adott hónapban lekönyvelt tételekről, így Önnek nem kell előre megbecsülnie, hogy milyen mennyiségű anyaga lesz, és ezt a könyvelési díjat abban a hónapban is megfizetni, amikor jóval kevesebb anyagot hozott.

Nálam választhat egy társasági formától és igényelt szolgáltatásoktól függő alapcsomagot, majd ahhoz tartozó Ft/tétel áron fizeti meg a havi könyvelési díját utólag, a tényleges tételszámok alapján.

MIT TARTALMAZ A KÖNYVELÉS?

Számviteli és könyvelési szolgáltatás tartalma:

 • könyvelés és az ezzel kapcsolatos feladatok teljes körű ellátása (szállító, vevő, bank, pénztár, egyéb)
 • előírt gyakoriság szerinti (havi, negyedéves, éves) bevallások benyújtása
 • éves zárások elvégzése, éves beszámolók elkészítése

  Céginformációk:

  SZÉKHELY

  2113 Erdőkertes, Bethlen u. 19.

  ADÓSZÁM

  69506482-1-33

  TELEFON

  +36 70 606 7472

  EMAIL

  laczko.monika@kenter.hu


  A könyvelőiroda szolgáltatásai:

  Könyvelés

  Bérszámfejtés

  Cégalapítás

  Adóoptimalizálás

  Gazdasági tanácsadás

  Távkönyvelés