fbpx

Követelésbehajtás, peres ügyek elindítása, menedzselése

Ügyvéd partnereimmel követeléseinek behajtását elindítjuk, a követelésbehajtás rendszerét kidolgozzuk, más úton nem érvényesíthető követeléseit peresítjük. Ez lehet vevőkövetelés, kártérítés, elmaradt haszon, egyéb igény.

Előbb-utóbb minden vállalkozóval előfordul, hogy jogos követelését nem kapja meg. Amennyiben a szerződések véleményezésével is megbíz minket, úgy az az eset nem fordulhat elő, hogy követelésének ne tudna a szerződés alapján érvényt szerezni.

Az évek során több peres ügyet készítettem elő, kártérítési igényt munkáltam ki, szakértőhöz intézendő kérdéseket fogalmaztam, jogalapokat kerestünk és találtunk.

A peres ügyeknél létfontosságú, hogy minden szükséges szerződés, számla, levelezés átvizsgálásra kerüljön, a kárigény kimunkálása során minden teljes körültekintéssel történjen, mivel az új Pp. alapján a peres eljárások indításakor minden ismert lényeges körülményre hivatkozni kell, és a későbbiekben már csak nagyon szűk körben bővíthető a beadott iratanyag.

Ezért ténylegesen perdöntő lehet, hogy a pert a jogi segítségen kívül milyen gyakorlati tapasztalattal rendelkező gazdasági-számviteli segítséggel indítja meg.

Ha úgy ítéli meg, hogy tárgyalásos úton már nem tudja behajtani kintlévőségeit, követeléseit, terelje jogi útra az ügyet a segítségemmel. Fizetési meghagyást, felszámolási eljárást kezdeményezünk és képviseljük Önt a végrehajtási eljárásban.

 • Ön helyett a mi feladatunk, hogy figyeljünk a fontos határidőkre
 • minimalizálhatóak a jogi költségek
 • az ügyfelekkel korrekt viszonyt ápunk a teljes ügymenet alatt

A követelésbehajtás szolgáltatásommal is segítségére lehetek!

  Céginformációk:

  SZÉKHELY

  2113 Erdőkertes, Bethlen u. 19.

  ADÓSZÁM

  69506482-1-33

  TELEFON

  +36 70 606 7472

  EMAIL

  laczko.monika@kenter.hu


  A könyvelőiroda szolgáltatásai:

  Könyvelés

  Bérszámfejtés

  Cégalapítás

  Adóoptimalizálás

  Gazdasági tanácsadás

  Távkönyvelés